Spansk Omelet

Denne spanske omelet vil holde dig kørende hele dagen! Forkæl dig selv med den fantastiske blanding af chorizo, kartofler, æg og Hellmann's Real Mayonnaise!
  • Forberedelsestid

    10 Minutes

  • Tilberedningstid

    25 Minutes

INGREDIENSER

  • 6 store æg
  • 2 spsk Hellmann's Mayo
  • 2 spsk hakket persille
  • 1/2 tsk stødt peber
  • 1 spiseskefuld oliven olie
  • 50g spansk chorizo, hakket
  • 400g nye kartofler, kogt og skiveskåret
  • 1 løg hakket

FREMGANGSMÅDE

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.

  2. Bland æg, Hellmann's Mayo, persille og sort peber og pisk sammen. Sæt til side.

  3. Varm olien i stor pande. Tilføj løg og de forkogte kartofler. Steg i 5 minutter på mellem varme til løgene har en blød struktur og er begyndt at blive brune.

  4. Hæld ægge-blandingen i panden og steg i 2 minutter på mellem varme.

  5. Sæt panden i ovnen i 15 minutter, eller til æggene er fuldt sat i midten.